Я бачив, як вчорашня злива стікала в море позитиву, го(у) пІдем розіб"ємось? дістанем зірку з Водолія, і втілим у життя ті мрії, що нам ще вчора снились.
(та ні , йди сам- не бачу сенсу, я і з всіма знайду консенсус, а ти...- не схоже .. закутий в марах й міражах не чуєш вже,як кличе страх тебе у своє ложе.)
Я бачив, як вчорашній дощ змивав і біль, і бруд із площ, а знов сьогодні брудно, давай не будем як всі інші, (а ми за них хоч чимось ліпші??? чи в нас є краще "судно"???)
|