Чому у нас забрати вечір
Чужа сьогодні хоче ніч,
Якщо немає заперечень,
Якщо не буде протиріч?
Якщо давно осиротіли
Твої знеможені уста, -
Не йди шукати в платті білім:
Куди поділася фата?
Вона, незаймана ще й досі,
Твоїх чекає, звісно, пліч.
Я – не соромлюся відносин,
А ти – не бійся протиріч!
|