Хай говорять, що хочуть,
Якщо можуть і вміють.
Маскувати в рядочок
Слів не хочеться мрію.
Нею довго я марив
Всім знайомим на подив.
Віршувати у парі
З нею часом виходив.
Біг до неї наосліп,
Щоб стрічання прискорить.
Щоб не бути дорослим,
Не здаватися хворим.
Щоб, нехай таким чином,
Привернути увагу
До очей її синіх,
До своєї відваги.
Щоб згадалося потім
Мрії грішній на втіху,
Як до неї я потай
Запізніло приїхав.
Як сумую відтоді
Я у снах не зцілимо.
На любов її згоду
Наяву не отримав…
|