Вимолювати легко і пробачення – Чужі гріхи ятрять же донестями, Це випадок, коли не мають значення Слова, ущент розкаяні думками. Чесноти всі покрала десь іздалеку Вся ясна, та прихована гординя, Якої назбиралось по мигдалики – Усе нутро схопила ця богиня. До розпачу доводить, але прагнену Збирає данину болючим спазмом – Гартує так…щоби почати заново Сприймати світ таким собі сарказмом…
|