Плаче мала дитина. Чому – невідомо, а плаче. Суне юрба безупинно, Як всяка юрба – незряча. Люди минають, проходять, Наче хвилі, що котить море, Як сотня благеньких мелодій, Які забуваються скоро. А тільки – раптовий плескіт, Акорд останнього строку. Хтось зупинився і скресла Крига байдужих кроків.
|