Життя цвіло, як зелен шепіт трав, Як поле, луг, як солов"їна пісня. Життя ішло, а я це ще не помічав Душею як умів Вас прищащав А долю свою раз у раз губив я. Життя цвіло душею всіх народів А я лишився в самоті Печальні думи гріли мою долю Журбу розносили в один єдиний світ. Життя буяло на зелених вітах трав Розвіяло гарячі мої сльози І крик блаженно дорогого журавля Доносився аж з вирію...
|