Я знаю, мені ніколи не забути, Усі миттєвості свого життя, Усе те, що серцем змогла відчути, Всі ті емоції, усі ті почуття. Всі барви осені і сніжної зими, Теплого літа й квітучої весни, Усю красу навколо, сонце й зорі, І сяйво місяця в спокійнім синім морі. Ласкавий вітер, ніжні сни, Мелодію дощу й веселки кольори. Ніколи всього цього не забути, Тому що знову це так само не відчути.
|