Ніщо не пишеться. Не знаю звідки Ця пустота, що в душу залягла, Якісь німі слова, покора, смуток, Нічого іншого нема ... Усе поділося, любов кудись зникає, І більш надії у душі немає, Залишилась лиш прірва замість мрій, І відлетіло все, що було теплим... І порожнеча замість мрій, Відлуння щастя вже не чути, Залиш мені лиш спокій свій, Я хочу ним усе забути...
|