А мене, Наталю, оте бринить, як скрипаль, що порвав струни, трохи бентежить. Краще було б, якби бриніла просто струна... Близько знаючи тебе, відчуваю, як вірш живиться твоєю неспокійною думкою, пульсує твоєю кров'ю.
Не тривожся так, Поете! Моя суть - у цих куплетах, А вона така бентежна, В ній цунамі і пожежі, І...скрипаль на скрипці грає, Хоча й струн вона не має...
Л*ється музика світлого Всесвіту, Розкриваючи двері для душ. Дуже гарно. Сподобалось Наталіє, щось в останньому стовпчику Ваш скрипаль і смичок порвав, трохи ноти погубив.
Дякую, пані Катерино! Мабуть, ці слова ще довго будуть актуальні...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")