Море вражає мене своєю величчю та недосяжною глибиною. Вдома я згадуватиму про нього, дивлячись в безкрає небо, безмежністю якого не розучилась дивуватися ще з далекого дитинства. Перед морем, як і перед небом, людина відчуває себе крихітною і слабкою. Та коли мене охоплюють щирі почуття, коли бурхливі людські емоцій через край, тоді, здається, відчуваю в своїй душі і глибинність моря, і безмежність неба.
|