Де були вчора, там сьогодні тісно, мотив й амбіції натягнуті, мов троси. Яскраві рОзмітки доріг чужого міста чи то женуть, чи то у гості просять.
Питання в невичерпності зависло: хто тимчасовим тут, а хто постійним? Красиві вогники доріг чужого міста так манять молодих в свої обійми.
Шукають всі там "чарівного крісла". Та де ж воно і для якого роду? Час-пік доріг для них чужого міста лише показує буденні перешкоди.
Спішать уже вчорашні кар"єристи, а шальки не схиляються в хороше. Хоча й ерозії доріг чужого міста ще поки чемно тиснуть на підошви.
|