Гармонія - це небо, повне сонця, Над буйнотрав'ям, де блукає вітер. Це сад весняний, що зацвів духмяно, І в любощах сплелися руки-віти. Гармонія - це сила чоловіка Й очей жіночих погляд загадковий. Серця, що рвуться пташкою на волю Повні надії, віри і любові. ____________ Дивний узор на витонченій чаші Всіх зачаровує, та в ній нема тепла. Лиш оживає, ніби розквітає, Під хвилею грайливого вина.
|