Обійми, хороший
Сидить дід біля хати,
Пальцем крутить в носі
--Ой набридли пірати,--
Каже бабі Фросі.
--Як послухаю,старий,
Та,хіба,то люди?
Не повірю,хоч убий…
Дудлять кров паскуди.
--Нащо їхать в Сомалі,
Корабель – країна…
Порятунок у кремлі
Чи від сша спасіння?..
Скаламутили нам день
Ех, пируй *еліто*…
І рубають всіх під пень –
Повних і тендітних.
--Діду,пальця з носа,геть,
Ти ж на них не схожий.
Хай вони йдуть шкереберть,
Обійми, хороший.
|