* * * Я в замку своїх ілюзій, Високому, неприступному. Прийди, відчини, зруйнуй І світу яви велелюдному. Я в замку своїх ілюзій Трачу останні сили. Подай, – лиш від тебе прийму, – Промінь останній на схилі. Я в замку своїх ілюзій, Без рідних, близьких і друзів. Даремно чекаю на тебе – Одну зі своїх ілюзій.
|