* * * Що там смерть! Зазирну їй у вічі, – Зблисне холодом гостра коса. Подолаю страхи всі одвічні, І земна не померкне краса. Не чіплятимусь з усіх сил я За цей світ, повний болю і зла. Нанівець всі звелися зусилля, Не по тій стежці доля вела. Не знайдеш в моїм серці, кістлява, Ні збентеження, ні каяття! Кажеш, сповниш останню волю?.. Подаруй... ще один день ЖИТТЯ...
|