Життя Моє життя, немов ріка глибинна, таке бурхливе та невпинне, несе удаль на своїх крилах, несе у даль не зна зупину. І хоч би на одну хвилину, якимось чином, зупинить оті глибини і, повернути час назад, і почуття всі ті нестримні раз і назавжди розігнать!.. Але, нажаль, не маю сили я чудеса такі творить. Я буду жити, до могили добро навколо всім робить. Я буду жити! бо я винен для цього світу щось зробить!!!
|