Спомин. Дивлюсь світлини на стіні Згадались мені милі Дні юності мої роки Вируючі, щасливі. Ти молодий і повний сил. Тобі складають оди. І не страшні іще тобі, Мінливості погоди. Життя прекрасне, молоде І все у тобі грає. Не знає молодість границь І втоми, ще не знає. Співає, тішиться сповна, Скрізь музика гуде. Про старість, ще не хоче знать, Все плем’я молоде. Так було, є і так завжди, На білім світі буде. Проходять юності роки, Їх старість не забуде. За вікнами весняні дні, Тривожать свіжий подих. Мелькнула молодість, як тінь, А старість, десь тут, бродить.
|