Н. К… Нам сумувати сьогодні незмога, Що повернули ми бозна – куди. Світло світання лягло на дороги, Де залишилися наші сліди. Ти не журись, що розкрилені крила Пилом припалі лежать на землі Тій, що з дитинства обоє любили І на яку із літами ми злі. Чи були пращури всі наші грішні, Чи у гріху ми удвох між людьми, Що наша доля скупа і невтішна Нас умиває гіркими слізьми? Ніби не хоче далекий хтось злуки, Злагоди й миру у дружній сім’ї, - Ти мені дай незабруднену руку В руки натруджені дужі мої! Я із тобою у себе повірив І я тобою себе переміг, - В серці зневолив тебе колись щиро, А відпустити на волю не зміг...
18.04.11.
|