Вірш написаний не сьогодні, Наталю, а трошки раніше, коли я став свідком однієї словесної суперечки, яка потім несподівано перейшла, на жаль, у бійку. Прикро було від того, що, у одного з тих хлопців, кулаки стали останнім аргументом правоти... Дякую тобі.
Весна!.. Соловейкам, бачу, уже не спиться, хоча, зазвичай, вони починають свої переспіви десь із середини травня. Це жарт, Софійко... Дякую тобі за добрі слова.
А ви, Алло, уже збагачені життєвим досвідом, напевно здогадуєтеся на що я натякнув? Колись червоний прапор усіх нас об'єднував, а зараз - навпаки. Ось і думаю про те, як будуть на слідуючому тижні стрічатися "дві правди"... Дякую вам за коментар.
Повинно, Олексію, повинно добро бути з кулаками, але, часом, доводиться комусь роками свого життя розраховуватися за такі аргументи. Повір, що знаю про це, на жаль, не з чужого досвіду... Дякую тобі.
Я давно уже так намагаюся робити... Дякую тобі, Оксано.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")