Я вишию тобі життя Із теплих, милих серцю кольорів І кожен хрестик, то буде моя сльоза Але не смутку… радості бо Я… Я маю змогу!!!! вишити твоє життя Узором виберу я ті поля Де вітер, сонце і трава Де вічна радість і краса Невинна й чиста, як роса Я вишию тобі життя І вишивку тобі я подарую Де ж нитки я беру? То знай,- не зичу й не купую Шукаю нитку я нетлінну, не просту Я вишиваю твоє….розпускаю своє… Та я довіку буду вдячна Богу… Я маю змогу!!!! вишити твоє життя…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")