Сповідь Богомола Ви розумієте, я хворий, Але не завжди був таким Лиш сила волі була квола І всі турботи враз розвіялись як дим, Коли із друзями я спробував курити, Коли вважав, що кинуть зможу ще, І знов продовжував розгульно жити, А тіло вимагало ще і ще. А потім спробували пити, І нам сподобалось, ще б пак, Тоді так легко стає говорити І познайомитися легко так. Ще пам'ятаю, як уперше прийшов п'яним, Як мама мовчки відійшла, А батько був страшним вже без обману Його дитина ж бо уперше запила. Тоді у клубах знов життя привільне, Звичайні будні, незвичайні вихідні. Спитали якось: хочеш бути вільним? Приходь до нас розважимось в ці дні. І я прийшов, ви розумієте так просто, Прийшов і розгадався, як усі. Цей день був в потойбіччя мостом, Коли товариш в спробу запросив... Ну ну продовжуйте, я розумію, Сказав слухач, неначе дійсно розумів. Можливо спогади ці вам навіють Все те, що я давно сказать хотів. Ну от, заходжу я в кімнату І бачу три таблетки на столі, Я щось хотів тоді сказати, Але не зміг, про що давно жалів. Мій друг просив: ти спробуй, це прикольно! І про ціну нічого не казав, А я за ним пішов безвольно- Він проковтнув, і я за ним ковтав. Уперше справді все було все було чудово, Таке незвичне відчуття. Та вже капкан для мене був готовий, Я в нім застряг на все життя. Десь так на п'ятий день Відчув- пече у грудях. І голова все дзень і дзень! Розпитував про це у людях. Лиш потім друг мені сказав: Це ломка, любий, треба дозу. Я зрозумів, що вже пропав. І мене в'яжуть, як у кошик лозу. Тоді пішли крадіжки і бійки, Життя змінилось докорінно. В очах червоними були білки, А я хотів іще й іще невпинно. Тоді батьки звернулися до вас, А далі знаєте самі ви. О Боже! Дякую тобі, ти мене спас! І я живу! О доле! Диво!
|