Запрошення
К. Р…
В Ірпені так сніжинки на віях
Висихали від дотиків уст, -
Як весною згасає надія
На побачення наше чомусь.
То не склалося вчора у тебе,
А сьогодні завадив мені
Неприємних обставин перебіг
Образ милий зустріти не в сні.
Голубінь нетривалого цвіту
З року в рік нам дарує життя.
Я приїду до Умані літом
І вже жду на твоє прибуття!
22.05.11.
|