Серце до серця горнулося вчора,
Грілося серце із серцем удвох.
Серце у серця шукало опору
Тільки одну між сердець багатьох.
Серце боліло, терзалося глухо,
Серце раділо та цвітом цвіло.
Поклику серця колись я послухав
Розуму й долі, напевно, назло…
27.05.11.
|