Прогірклий запах жабуриння
Вдихають жовті люпини
Там, де у сіті павутинній
Гниють покинуті човни
Довкола кислого болота,
Яке долають буслі вбрід…
Ось так завершено роботу
- Меліорацію угідь.
Чадить у спеку трупним чадом
Сумне свідоцтво "добрих” справ,
А час примусити не ладен
Мене забути гарний став.
06.06.11.
|