Нічого собі дух, можна сказати, що так і періщить, супер, можна як варіант змінити "просинайтесь" на "прокидайтесь" розмір не зміниться, хоча це тільки мій смак, але й так все чудово!
Пане Вікторе,браво.Досить потужний і правдивий твір.Це я Вам говорю як "ветеран" (скажем так) Майдану.Саме так ,саме того Майдану,завоювання і здобутки якого так бездарно "прокакали".А останні 2 роки я взагалі не впізнаю українців: одні продалися, інші поховали голови і далі терплять,треті розчарувалися.Ви спитаєте до якої групи я відношу себе,але це вже інша розмова.
Вельми шановне товариство, дякую за підтримку і порозуміння,я роблю лише перші кроки в цьому напрямку і тому мені дуже важливо знати точку зору досвідчених людей.
Розумію твій біль, Вікторе, бо сам такий, але давно не сприймаю у віршах заяложених гасел: "просинайтеся", "піднімайтеся"... Здається після того, що ти сам щойно проснувся і хочеш розбудити інших, а вони, друже, може, ніколи й не спали...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")