Цвітуть пахучі лілії В погожі, тихі дні. В цій ароматній лінії Все мариться мені. Були літа веселими, Цвіли, як маків цвіт, Крутились каруселями, На ввесь широкий світ. Нам молодість співаючи, Бурхливий час несла, Так швидко віддаляючись, Десь ділася вона. Залишила літа свої І споглядання дні, Про них пахучі лілії, Нагадують мені.
Білим цвітом Понад світом Замело. Заіскрилось сонце В ПЕЛЮСТКАХ МЕДОВИХ Як би я хотів. Щоб знов прийшло Давнє свято Нашої любові.-В. ЛИНОВИЦКИЙ. У кого лілії.а у - кого пелюстки медові-це прекрасно .так і має бути- в цьому і полягє суть людського щастя.
Дуже легкий твір, як ковток води чи легка закуска, може це трохи грубі порівняння, та так здалось, хоча як кажуть "голодній кумі одне на умі" то ж піду за запахом на кухню.. Гарний твір мені дуже сподобалось, залишає гарнівраження.
Оксаночко, дуже приємно чути від тебе такі слова.Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")