Чкурнула рідна ,ген,
від мене,
Запурхала
голубка сиза…
Тепер сиджу в
журі під кленом,
В лице сміється
творча криза.
Ой,Музо,Музо,осідлала
Мого Пегаса і втекла…
Ну,що ж,буває.
Відкохала
І підманула і
підвела.
Ніщо мені уже не
миле,
Безрадісно
життям крокую,
Ніхто крім тебе
не окрилить…
А може ще
знайду другую!..
|