Все починається з кохання: Надія й Віра, Небо і Земля, Довіра і підступна зрада, Вино і порох, пісня і буття, Мовчанка крику й тихе безголосся, І сльози й сміх, і лайка, і хвала, Трагедія і туга, біль і подвиг, Відвага й шлях до смертного одра. І вірність, й зрада, гіркота і солод, Цілунків жар, а, може, й каяття, Присяга честі, змитого позору – З оков криштальних для мого Життя!..
|