Мрії і дійсність, як боротьба добра і зла, як чорне і біле. Філософський вірш, що заставляє задуматись. Гарно пані, Маріє! Вибачте, але якщо написання слова "зблисками" я розумію, то "вплетаються"ніяк. Поясніть будь ласка.
Пробачте пані,Маріє,за мою наполегливість,але нічого не можу з собою зробити,я така, як уже щось робити то до кінця.Я знаю ще зі школи: плести але вплітати, то по логіці повинно бути вплітаються, але це ще зі школи, а може вже щось змінилося,чи може слово має друге значення?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")