Пам’ятай!
(Із циклу «Поради»)
Це прийдеться до пуття
На всі випадки життя
Своє
На світі так давно вже є:
Всяк дбає завше про своє!
Коли це будеш пам’ятати –
Розчарувань не будеш мати,
Себе позбавиш від ілюзій,
Не підведуть чужі і друзі!
Старі фатографії
Старі фотографії ви не паліть
Бо кожна світлина – це спіймана мить,
Яка не повториться більше ніколи,
Не викличе спомину радості, болю.
Косар
Ніколи не коси
Отави без роси.
Бо так дістанеш муки -
Намучиш спину й руки.
Повінь
Якщо нахлине повені потік -
з ним не змагайся.
Завжди по течії і навскоси
гребти старайся!
10.08.2011р. Пилип Тихий
|