В
гості
(Із циклу «Поради»)
Подумай, коли ти йдеш в гості,
Чи раді тобі будуть мосьці?
Чи ждуть тебе дуже -
Подумай бо, друже,
Коли ще збираєшся в гості!
**
Послухай моєї поради:
Чи ґазда тобі буде радий?
Чи рада ґаздиня
Й їх донька єдина?
Чи всі тобі будуть там раді?
**
Подумай, чи ти там потрібний.
Вони є багаті, ти ж – бідний.
То ж кинь цю затію,
Залиш дурну мрію.
Подумай, чи ти їм потрібний?
23.05.11р
Пилип Тихий
|