Мене всього спили до денця
Щоденних муз чужі уста
І залишилася у серці
Розчарування гіркота.
Немов якась незнана сила
Незримо в душу увійшла
І поламала мріям крила,
Спалила спомини до тла.
Померкли барви, згасли звуки,
З душі розвіялось тепло, -
І обхопили вперше руки
На мить у розпачі чоло…
20.08.11.
|