ЗОРІ –ОЧІ . Коли у нічне небо ,пильно задивляюсь , Неначе перехоплю погляд ласкавих очей ... Тим добрим світлом зорі пламеніють , Як очі мами проводжають посеред ночей.
Мабудь то людські теплі зорі-очі Тамують холод ,морок чорний ночі . Всіх тих ,хто у гармонії життя прожили, Творили серцем і душею ,ними і любили .
І нам заповіли : Любити світ ,як пташка сонця світло , Прийняти серцем темряву і холод, І зорі неба ,місяця ясного срібло , Дари землі ,а також з ними й голод .
Приймімо й голод ,як буття малий урок , Як до Небес Святих невпинний крок, Очищення з гріхів і тіла ,і душі , Щоби пізнаати Бога у небес тиші .
Поки що: набір речень і не більше. Я не можу змусити Тебе працювати над тим, що Ти пишеш своєю душею. Душа відчувається, а праці - не видно. До роботи.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")