Коли я вже від осені учадів
І жар знайти безсилий у золі, -
Затьмарилося небо листопада
Над тишею змарнілої землі,
Подібної до вороної сталі
Сьогодні без жовтневих різних барв,
Які хоч трохи погляд зігрівали,
Мене відволікаючи од справ,
А нині тільки паморозь біліє
Там, де лежав багрянець під кущем,
Та ще сніжинка тане ось на вії,
В душі за літом народивши щем…
28.10.11
|