І щастя, і Бог у людському серці... В іншому місці шукати не варто... Бог - це Любов і життя... Читайте Святе Письмо... Хто ж найбільший мрійник? Наш Творець і Господь! А Ви говорите, що відреклися від мрій шалених... Чому?.. Мабуть, це просто гра зі словом... Тож обережніше, бо все так і станеться... Розкрильте душу - і з Богом... Життя прекрасне! Геть песимізм і зневіру...
Любо, змініть себе і зміниться світ навколо Вас! Пам"ятайте: те про що думаєте- те і притягаєте, а тому я згідна із коментарем п. Івана. Доброго настрою Вам зичу!
Та настрій в мене чудовий, взагалі позитивна особа, люди, які читають мої вірші шоковані, що я пишу так похмуро... якось воно з середини виривається, сама не знаю чому...мабуть якась особливість, чи як.
Любо, я Вас, з одного боку, розумію, бо важко дивитися на людську поведінку, таку, яка зображена у Вашому вірші. Навіть тоді, коли вона не має жодного відношення до того, хто її спостерігає. А коли ще й має... Ну, Ви самі розумієте. Але ж, з іншого боку, всі ми далеко не ідеальні. Навіть ми, віруючі в Бога. Кожен робить свої помилки. І саме тому не маємо права засуджувати, як Ви правильно підмітили у Вашому творі (!). Не засмучуйтеся! Якщо Ви самі будете йти в потрібному напрямку, то й не тільки Вам від того буде добре, а й, може, декому ще допоможете змінитися на краще (порадою чи власним прикладом). У першому рядку після "іде" має бути кома, "щодня" пишеться разом. Тепер по техніці. Забагато елементарних рим, над ними треба б Вам попрацювати. Але сподобалася стрункість Вашого вірша. Також вразили його проникливість, виразність. Бажаю Вам натхнення, успіхів!
Красно Вам дякую за обґрунтовану оцінку, я врахую все це Будемо розвиватись, вдосконалюватись....)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")