ГОМОСАПІУСИ !
На все ,здавалось відповіді Мав homo sapios –ЧОЛОВІК, Та заблудився в лабіринті, Блука в пітьмі не перший вік . Багато пройдено доріжок , Немало скорено вершин, Підковано блошиних ніжок , Побудовано безліч машин. Та жити почали без турбот ? Прогрес ввів швидко фазу щастя ? Певен –відбулось наоборот, Дальше з лісу – більш нещасні ! Купили сонце олігархи ! Для мене світить в ніч ліхтар , Ще зірок прадавніх огарки , Зігріває душу серця жар . Чи сонце зійшло для буржуїв , А біднякові-нічні хмари ? І світу байдуже : їв-не їв , Чи крихта з столу пана впала ? Богу не байдужий жирний пан ? Йому все :сонце ,місяць зорі , В жару –шезлонг, мороз –жупан , А бідняку –всі пори –горе ? Різниця поміж них велика : Бідняк –худяк жне ,оре,сіє. У пана - не лице ,а пика , Не в*яже лика ,лиш товстіє . Та рано висновок робити , Життя -то не простий екзамен ... Щоб завтра бонус получити Сьогодні даймо Богу заєм. То хто тут великий Чоловік І хто нам Істину роз*яснить? На запитання, враз відповість , Тверезо пояснить сучасність ?
Додав: мартин (10.11.2011)
| Автор: © мартин
Розміщено на сторінці : Життя... , Лесюк Роман
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2192 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА