В плітках сліпих не тоне моя гордість! Нехай весь світ повірить тим словам І Вашу все ж нехай пробудить совість.
А я не дамся болісним сльозам, Бо я борець - без драм до перемоги Збудую долі свій величний храм.
А Ви, примірявши зловісні роги, Рубаючи словами нанівець Не осідлаєте моєї перемоги.
Любочка Паламарчук
30.11.2011
|