Добре, як в родини думка всіх єдина, Затишний притулок – святкове тепло. Важко коли плаче, сумує людина Вбога, одинока, як в полі стебло… Нікому сказати, що на серці туга, Що гіркий, в’їдливий і важкий той час, Душу роздирає безпощадна фуга… Капосно немиле, все довкола вас… А в нічні години смуток налягає. - Жалю, мій печалю, де сховать тебе? Бідна сиротина утіхи не знає, Серце завмирає, душу біль шкребе.
Так, п.Іване, ці слова ключові, бо ми в круговерті життя, і не завжди згадуєм скільки серед нас безхатчинків, сиріт, чи просто нещасних людей, які не мають змоги відсвяткувати, але ми з одного племені, і у Бога немає ні рангів, ні каст.
Вічуваються глибокі пережиття ЛГ.Плавно і гарно подана думка.п. Катерино, я великими буквами зазначила всі Ваш наголоси- звірте на яких словах відбулося неспівпадіння.
ДОбре, Як в родИни дУмка всіх єдИна, ЗАтишнИй притУлок – свЯтковЕ теплО. вАжко кОли плАче, сУмуЄ людИна вбОга, ОдинОка, Як в по(л) стеблО… Н(і)комУ сказАти, щО на сЕрці тУга, щО гіркИй, в’їдлИвий і вжкИй той чАс, ДУшу рОздирАє безпощАдна фУга… КАпоснО немИле, всЕ довкОла вАс… А в нічн(І) годИни смУток нАлягАє. - жАалю, мій печАлю, дЕ сховАть тебЕ? Б(і)дна сиротИна УтіхИ не знАє, сЕрце зАвмирАє, дУшу б(і)ль шкребЕ.
Цей вірш, на даний момент ніби розповідає про мою подругу. тільки-но з нею поговорила, а тут вірш і, все наболіле.що вона мені розказалаю також тут... Правдивий вірш, життєвий.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")