Гарно! І хоч не все ще в руках наших, Та ми надіємся на краще , "І з Богом в серці, в добрий час!" З прийдешнім Новим Роком, пані Катерино!" Здоров*я, натхнення, успіхів!!! Я І
Якщо ми, попри всі життєві негаразди, продовжуємо вірити в дива, - все в нас, Катю, буде добре. З наступаючим Новим роком! Добра та здоров'я Вам! Нехай щастить!..
По другому і бути не може, тільки добре, бо ми діти Бога, що сердечно вірять в диво добра, віри і любові, які неодмінно збудуться. Щиро вітаю вас з Новим роком! Віка й здоров'я! Дякую за коментар!
Дуже гарний Ви, пані Катерино оптиміст,і вірш Ваш пречудовий.Тому я бажаю Вам у новому році в першу чергу-здоров"я.гарного завжди настрою,чистого неба та всього лише найкращого! З НОВИМ РОКОМ !!!!!
Сподівання, щастя час Із небес прийшло до нас І чекають всі його Новий рік і свят Різдво. Вітаю щиро,п.Василю, і бажаю щасливого Нового року, і веселого Різдва! Всіх благ!
З Новим роком,друзі, вас вітаю, Новорічну пісню починаю. Станьмо в коло дружно всі малят, Круг ялинки будем танцювати. Пригадалась моя дитяча пісенька. Хай натхнення не покидає,тебе, в Новому році, і щастя усміхається твоєму доброму серцю!
Красно дякую вам, п.Марто! Дай, Боже, нам всім того дива - добра і милосердності, які десь загубилися на теренах життя. Бажаю вам щастя в Новому році і успіхів!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")