Осінні настрої зими... Невчасні сльози. Померлий рік - у спогадах. І ми вже вкотре - на новім порозі.
А скільки ще? Не знати нам. Он - плач, скорбота, від вітру гри сумний, похилий стан тополі - під промоклим дротом.
Та прийде час - і замете м'яким, сріблястим... Хоч у думках - рої печальних тем. На диск жорсткий готові впасти... Та знаю: буде ясно якимсь простим зимовим днем.
Так, маю потяг до експериментів, є таке... Рада, що вірш Вам до вподоби, пане Василю. Приємно бачити Ваш коментар. Щиро дякую! Усього Вам доброго у 2012-му році.
Коли буде засніжений, то покажу. У мене в комп'ютері жодної такої світлини немає. Я, взагалі, нечасто фотографую. Так, іноді, під настрій або якщо дуже цікаве, гарне щось трапиться. Ось зроблю красиве фото й викладу.
Дякую, Аню, за коментар. Чи багато снігу? Рада за тебе і всіх мешканців Рівного, що милуєтеся справжньою зимою.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")