Дуже образний вірш, глибокий і змістовний. Валентино, я помітив, що мало не в кожному своєму вірші ти виокремлюєш наголоси для того, щоб читачу було легко читати тексти, але, погодься зі мною, цього можна уникнути, а як - здогадаєшся сама...))
дякую, любий пане Did! радію щиро, що вам сподобався вірш... а з приводу загадки Вашої -- думаю... думаю... можливо, відмовитися від "плаваючих" наголосів, чи слід більше довірятися читачеві?.. задуже, мабуть, турбуюся питаннями сприйняття... свій і без додаткових підказок почує, а чужому -- зайвий труд підказувати... так? чи просто слід з"ясувати, де тут клавіша, якою ставиться наголос?!.
ох, який же славний експромт у Вас вийшов! чи то -- серйозна цитата?... справді, гарно і вдало... зливами... ммм... щедро так... рими -- рясними зливами... клас! дякую...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")