Край неба місяць
блимнув наостанку
На мене сумно
поглядом блідим,
І ніч упала в
шумовиння ранку,
За мить
розтанувши без сліду в нім.
Яскраве світло аж
туманить очі
І воскресінням
сповнює живе.
Світання б’є,
сіяє та клекоче,
І знову гучно до
роботи зве.
02.02.12
|