Все в тебе є ,а вдячності немає Тобі дали,а ти ціни не знаєш Ти плачеш,скиглиш,ой я ж так робив А ще копійки ти в житті не заробив Ти ще незнаєш як це працювати Де пальці в кров, як ніч недосипати Не бережеш нічого ,ти ж бо не трудився Лиш чужі гроші рахувати ти навчився Живеш як квітка ти на підвіконні Ти до життя не пристосований назовні Живеш в теплі,одягнений гарненько Це все подяка татові і ненці Усе те що могли вони зробили А совістю тебе не наділили Вони жили ніколи не гордились Тяжким трудом всього вони добились І залишалися людьми,завжди і всюди А ти ж як бур янина тебе ніхто не любить І лиш одне вони щось упустили Коли тебе нахабою зростили Спустись на землю,навколо озирнись Ти ж такий самий не треба не гордись..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")