Чи знаєш ти що таке везіння Це українське нове створіння Ходить по світу,шукає людей Воно надає нам багато ідей Але є в українців проблема одна Ось ця тварюка на ходить одна Тягне з собою свого касира А цей касир неабияка сила Що в тебе є,а може ти вкрав Все цей касир порахував В твоєму житті,все добро всі образи Цей касир порахує відразу Зважить всі за, і зважить всі проти, І можеш залишитись ти без роботи, Без сім ї, без кохоного,без своїх друзів Все цей касир надає по заслузі За все добро,за щедрість,за ласку, Везіння зробить життя наче казку, За біль коханих,за сльози дитини, За все в житті ти платити повинен Хоч і в житті ти пробіг вже дистанцію Касир для проплати надасть квитанцію Везіння дає,касир забирає Обирай сам чого ти бажаєш!..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")