Класно! Красиво і довершено. Досить гарні образи, нестандартність думки і гра кольору будять різні зорові асоціації в уяві.І, безумовно, є яскравими плюсами цієї поезії. Сподобалось!
Дуже сподобалася провідна ідея вірша - гарно і лаконічно, особливо 1-а строфа - де інверсія речення робить його більш ємким і насиченішим (хотя вона не сприймається переважною більшістю читачів (звикших до простих форм побудови речення), але поезії вона придає особливу пікантність). Гарний образ "серця скриня" - от Вам би його взяти за назву вірша - "У серця скрині" - навколо його все ж крутиться... От я не зрозуміла "Порину в колір. Мов у річку." - це у вас навмисно розбите речення (тоді чому?) - чи то та крапка вискочила, як одруківка? УДАЧІ І НАСНАГИ ВАМ.
Дякую Вам, Селено, за увагу й змістовний відгук (та ще й файно оформлений)! У п'ятому рядку одруківки немає. Але й помилки, гадаю, теж. :-) Ні, то я не навмисне зробила. Просто зробила. Я не заглиблювалася в розмисли про те, чи ставити там крапку, чи кому... За смислом хоч так, хоч інакше, - однаково. І вдячна Вам за гарні побажання! Навзаєм!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")