Стелить життя всім свої візерунки… Болі і радості – долі дарунки. Чітко співпали малюнки – на добре, Винесуть в парі і щастя, і горе. …Через малюнок пройшлася мережка - Кожного зве у життя своя стежка… …Часом стежки ці встеляють колючки, Важко пройти поміж хитрі гадючки… …Все пережити спроможне лиш серце. Ноти вловити високих па – терцій, Звуки музичні, якими напевне, Можна злічити рубці всі душевні… Щойно проходить нелегка година, Зроджує радість, свідомість людини… Цвітом буяють сади тоді рясно, Знову всі пазли на місці і вчасно. Стелиться наново стежка барвиста, Слово разками складає намисто, А непотрібне – прийме каяття… Кличе в дорогу цікаве життя…
Так, добре коли співпадають малюнки, а коли ні, тоді лиш терни і ключки,таке життя і доля у кожного своя "Вкогось гладенька відшліфована, ----------------------------------В мене ж бугриста і крива...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")