Так гарно до Вас Валькірія звертається - Марієчко... Дозвольте і мені так Марієчко, вразив мене Ваш рівень із першого вірша. Рядочки міцно пов"язані між собою думкою, змістом... Не лише "весна розв"язує" - пов"язує також!
"І що їй з того, що по ній ідуть, підошвами вриваючись пихато? Її усю повік не затоптати, хоч як робити штучну каламуть." --!!!! -- це мабуть найактуальніші рядки сьогодення, як літопис наших днів з оптимістичним Завтра.
І я теж рада... Рада весні, рада Вашому коментарю... Дякую, пане Василю!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")