Буває німіє рука,
з'їдають ці муки до тла,
купуємо за гроші собі,-
здоров'я, та жаль, що дарма.
Аптеки стоять, як гриби,
розкидали сітки свої,
в очах від них аж рябить,
що в грудях до болі болить.
Здоров'я до всіх прийде,
якщо запитаймо себе:
а що я зробив у цей час,
що бути здоровим весь день.
|