Пошук себе Застилає очі смутку пелина, Є бажання жити, сили вже нема, Лиш гарячі сльози, як нічні птахи, З*являться і згинуть, щезнуть внікуди. Як думок позбутись, що сидять в душі, Як знайти дорогу, вірнії шляхи? Швидко тануть роки, день за днем вмера, Як натрапить щастя, не згоріть до тла? Нема правди в світі, боршся щодня, Ніби бачиш світло, а його нема, Треба відшукати сили у собі, Щоб не ставить крапку на своїм житті! Зимова краса Прекрасна Царівна-чаклунка Зима, Осипавши снігом ліси та поля, Мов сон дарувала останній листві, Зв*язавши у пута усе навкруги! У тиші дерева велично стоять, Лиш гілочки ледве помітно тремтять, Птахи відлетіли у теплі краї, Туди, де є сонце, від злої зими. І люди, як птахи, спішать ідучи, У теплі домівки, до свої сім*ї, Не бачуть, не чують твоєї краси, Ти їх зупинитичь лишень запроси! Вдихнути, відчути всі чари твої, Усю таємність миті, сніжком ороси, Натхнення чарівне зі снігом прийде, Нове відчуття в них в душі оживе! Настрій У кожного бувають миті, Коли не знаеш де подітись, Весь світ не мил, ти в чорній смузі, І осторонь сім*я та друзі. Лиш вечір змінюеться ранком, То ніч чекаєш, то світанку, Один, як перст в цілому світі, Не знаєш, що із ним робити. Незгода із самим собою, Думки минають чередою, І начеб-то живий, й не хворий, Та все дратує, що довкола. То ж треба вміти зупинитись, У синє небо подивитись, Набачити в нім яскраві зорі, І те, які ж вони чудові. Які у тебе милі діти, Сім*я твоя, що сита й вдіта, Згадать, що є у тебе друзі, Можливо теж не в добрій смузі. Набрати номер й подзвонити, До себе в гості запросити, Поставити у вазу квіти, Та й з*явиться бажання жити. Як Бог надав нам місце в світі, Не плакать треба, а радіти, Виховувати в собі волю, Та в кулаці тримати долю! 01.01.2009h.
|