Чорно-біла країна, чорно-білі міста, Цятка Всесвіту синього, життєдайна вода. У колонії людства поза рамками догм, Заховалась дитина з свідоцтвом – «любов». Народилась дивачка з вуст відкритого неба: Ексцентрична, замріяна, блискавична, весела, Принесла всім надію - чудодійний нектар, Що заживлює рани, розриває вулкан. Розцвітають таланти і мистецтво правління, Делікатність, довіра, чистосердне сумління. Вся смарагдами вкрита й позолотою ніжною, Розтопилась любов в безкорисливій місії. Все, що чорне є білим, а що біле є чорним, Де померла любов, там початок неволі.
vse harno, tilky chomus' ostannij rajdok vyjshov z melodyky.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")